Algemene fysiotherapie

Fysiotherapie in Tilburg, Breda, Loon op Zand en Hilvarenbeek

In Tilburg, Breda, loon op Zand en Hilvarenbeek, kunt u terecht voor een behandeling fysiotherapie, door een van onze fysiotherapeuten van Sens Gezondheidszorg. De fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij Sens Gezondheidszorg, zijn allen geregistreerd in het landelijk orgaan voor kwaliteitsregistratie (CKR).

Wij behandelen kinderen, volwassenen en (top-)sporters. Elke fysiotherapeut heeft contracten met alle zorgverzekeraars en voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling fysiotherapie. Na de opleiding tot fysiotherapeut, zijn alle collega’s verder gegaan met verdere specialisaties binnen hun vakgebied.

Behandelingen fysiotherapie gaan niet van uw eigen risico af, indien u een aanvullend pakket heeft  (Bron: Consumentenbond). 

Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u een behandeling volledig vergoed. De hoeveelheid behandelingen die u vergoed krijgt, hangt af van uw pakket. Raadpleeg hiervoor uw polis of zorgverzekeraar.

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken met een fysiotherapeut, dan kunt u gerust contact met ons opnemen door het onderstaande nummer te bellen of het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar fysio@sensgezondheidszorg.nl.

Klik hieronder op de door u gewenste locatie voor de juiste contactgegevens.