Algemene fysiotherapie

Fysiotherapie in Tilburg, Loon op Zand en Hilvarenbeek

Fysiotherapie
Fysiotherapie

In Tilburg, Loon op Zand en Hilvarenbeek, kunt u terecht voor een behandeling fysiotherapie, door een van onze fysiotherapeuten van Sens Gezondheidszorg®. De fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij Sens Gezondheidszorg®, zijn allen geregistreerd in het landelijk orgaan voor kwaliteitsregistratie (CKR).

Vergoeding

Wij behandelen kinderen, volwassenen en (top-)sporters. Elke fysiotherapeut voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling fysiotherapie. Na de opleiding tot fysiotherapeut, zijn alle collega’s verder gegaan met verdere specialisaties binnen hun vakgebied.
Behandelingen fysiotherapie gaan niet van uw eigen risico af, indien u een aanvullend pakket heeft (Bron: www.zorgwijzer.nl).
Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u een behandeling volledig vergoed. De hoeveelheid behandelingen die u vergoed krijgt, hangt af van uw pakket. Raadpleeg hiervoor uw polis of zorgverzekeraar.

Let op!

Onze vestigingen in Tilburg, Hilvarenbeek en Loon op Zand hebben besloten om voor 2023 geen contract voor fysiotherapie met Zorg en Zekerheid te tekenen. Daaronder vallen ook AZVZ.

Daarnaast heeft Tilburg besloten om ook geen contract te tekenen met Menzis. Daaronder vallen ook VinkVink, HEMA en Anderzorg.

Deze zorgverzekeraars leggen ons extra administratieve handelingen op die van uw behandeltijd en daarmee de kwaliteit van de behandeling afgaan. We willen deze tijd besteden aan u in plaats van aan extra administratieve handelingen.

Cliënten die in 2023 bij Zorg en Zekerheid, Menzis, VinkVink, HEMA, Anderzorg, en AZVZ verzekerd zijn kunnen uiteraard nog wel bij ons terecht voor een behandeling met de kwaliteit die u van ons gewend bent.  Als u een aanvullend pakket heeft wordt dan gemiddeld 75% van het praktijktarief vergoed. Afhankelijk van welk pakket u heeft kan deze vergoeding variëren van 6 tot 20 behandelingen per jaar.

Vragen over specifieke klachten of afspraak?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken met een fysiotherapeut, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Klik hieronder op de door u gewenste locatie voor de juiste contactgegevens.

Fysiotherapie in TilburgFysiotherapie in Loon op ZandFysiotherapie in Hilvarenbeek