Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie in Tilburg, Loon op Zand en Kaatsheuvel

Kinderfysiotherapie
Kinderfysiotherapie

In Tilburg en in Loon op Zand kunt u terecht voor een behandeling kinderfysiotherapie, door een van onze kinderfysiotherapeuten van Sens Gezondheidszorg®. Voor kinderfysiotherapie in Kaatsheuvel komen de kinderfysiotherapeuten aan huis. De kinderfysiotherapeuten die werkzaam zijn bij Sens Gezondheidszorg® zijn allen geregistreerd in het landelijk orgaan voor kwaliteitsregistratie (KRF NL)

Wij behandelen zuigelingen, peuters, kleuters, kinderen en jongeren tot de leeftijd van 18 jaar.
U kunt onder andere bij ons terecht met uw baby met een voorkeurshouding, motorische achterstand (fijne of grove motoriek), overstrekken of juist een lage spierspanning. Heeft uw jonge kind moeite met het komen tot tijgeren, kruipen, los lopen of beweegt hij of zij zich voort op de billen? Ook hierin kunnen wij ondersteuning bieden.
Sommige kinderen blijven wat achter in hun motorische ontwikkeling in vergelijking met hun leeftijdsgenootjes in de (kleuter)klas. Dit kan zijn op het gebied van de grof motorische ontwikkeling en/of de fijn-motorische ontwikkeling en ontwikkeling van schrijfmotoriek. De kinderfysiotherapeut kan hierin ondersteuning bieden, om vanuit de belevingswereld van het kind, gericht op de hulpvraag van ouders of het kind, de motorische ontwikkeling te optimaliseren.
Voor uitgebreidere informatie over mogelijke behandelindicaties klik hier.

Vergoeding

Behandelingen kinderfysiotherapie worden 18 maal vergoed vanuit de basisverzekering, zonder eigen risico. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kan dit nog uitgebreid worden. De hoeveelheid behandelingen die u nog extra vergoed krijgt, hangt af van uw pakket. Raadpleeg hiervoor uw polis of zorgverzekeraar. Alle informatie omtrent de vergoeding van kinderfysiotherapie vindt u op deze pagina.

VRAGEN OVER SPECIFIEKE KLACHTEN OF AFSPRAAK?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken met een kinderfysiotherapeut, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Klik hieronder op de door u gewenste locatie voor de juiste contactgegevens.

Kinderfysiotherapie in TilburgKinderfysiotherapie in Loon op ZandKinderfysiotherapie in Kaatsheuvel