Psychosomatische fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie in Tilburg

In Tilburg kunt u terecht voor een behandeling psychosomatische fysiotherapie, door een van onze psychosomatische fysiotherapeuten van Sens Gezondheidszorg®. De therapeuten die werkzaam zijn bij Sens Gezondheidszorg®, zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Fysiotherapie Nederland (KRF NL).

Wij behandelen volwassenen en kinderen. Elke psychosomatisch fysiotherapeut heeft contracten met alle zorgverzekeraars en voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling psychosomatische fysiotherapie.

Vergoeding

Behandelingen psychosomatische fysiotherapie gaan niet van uw eigen risico af, indien u een aanvullend pakket heeft  (Bron: www.zorgwijzer.nl).

Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u een behandeling volledig vergoed. De hoeveelheid behandelingen die u vergoed krijgt, hangt af van uw pakket. Raadpleeg hiervoor uw polis of zorgverzekeraar.

Een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar en per polis vindt u hier.

Vragen over specifieke klachten of afspraak?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken met een psychosomatisch fysiotherapeut, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Klik hieronder op de door u gewenste locatie voor de juiste contactgegevens.

Psychosomatische therapie in Tilburg