Echografie

Echografie in Hilvarenbeek en Loon op Zand

Echografie Sens Gezondheidszorg
Bron: fyzzio.nl

Echografie bij Sens Gezondheidszorg® in  Hilvarenbeek en Loon op Zand. Bij ons kunt u terecht voor een onderzoek middels echografie.

Echografie wordt binnen Sens Gezondheidszorg® toegepast als onderzoeksmethode voor het spier- en gewrichtenstelsel. Hiermee kunnen spieren, pezen en gewrichten in beeld worden gebracht. Hierdoor kan inzicht worden verkregen in de belastbaarheid van de diverse structuren en of er sprake is van eventuele weefselschade. Een groot voordeel van echografie is dat er een bewegend onderzoek verricht kan worden in plaats van enkel stilstaande opnames zoals bijvoorbeeld bij röntgen foto’s. Door bewegend onderzoek te doen met behulp van echografie kan meer inzicht verkregen worden in het bewegend functioneren van de gewrichten met bijbehorende pezen en spieren.

Vergoeding

Onderzoek waarbij Echografie wordt gebruikt,  wordt vergoed vanuit uw fysiotherapie-pakket. Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u een behandeling volledig vergoed. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt, hangt af van uw pakket. Raadpleeg hiervoor uw polis of zorgverzekeraar. Behandelingen waarin echografie als onderzoeksmethode gebruikt wordt, gaan niet van uw eigen risico af indien u een aanvullend pakket heeft (Bron: www.zorgwijzer.nl).

Vragen of een afspraak?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken met een therapeut die in staat om onderzoek te doen middels echografie, dan kunt u contact met ons opnemen.

Klik hieronder op de door u gewenste locatie voor de juiste contactgegevens.

Echografie HilvarenbeekEchografie Loon op Zand