Manuele therapie

Manuele therapie in Tilburg, Breda en Hilvarenbeek

In Tilburg, Breda en Hilvarenbeek, kunt u terecht voor een behandeling manuele therapie, door een van onze manueel therapeuten van Sens Gezondheidszorg. De manueel therapeuten die werkzaam zijn bij Sens Gezondheidszorg, zijn allen geregistreerd in het landelijk orgaan voor kwaliteitsregistratie (CKR).

Wij behandelen baby’s, kinderen en volwassenen. Elke manueel therapeut heeft contracten met alle zorgverzekeraars en voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling.

Behandelingen manuele therapie gaan niet van uw eigen risico af, indien u een aanvullend pakket heeft  (Bron: Consumentenbond). 

Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u een behandeling manuele therapie volledig vergoed. De hoeveelheid behandelingen die u vergoed krijgt, hangt af van uw pakket. Raadpleeg hiervoor uw polis of zorgverzekeraar.

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken met een manueel therapeut, dan kunt u gerust contact met ons opnemen door het onderstaande nummer te bellen of het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar manueel@sensgezondheidszorg.nl.

Klik hieronder op de door u gewenste locatie voor de juiste contactgegevens.