Manuele therapie bij volwassenen

Manuele therapie in Tilburg, Hilvarenbeek en Loon op Zand

In Tilburg, Hilvarenbeek en Loon op Zand, kunt u terecht voor een behandeling manuele therapie, door een van onze manueel therapeuten van Sens Gezondheidszorg®. De manueel therapeuten die werkzaam zijn bij Sens Gezondheidszorg®, zijn allen geregistreerd in het landelijk orgaan voor kwaliteitsregistratie (KRF-NL).

Wij behandelen baby’s, kinderen en volwassenen. Elke manueel therapeut voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling.

Sens Gezondheidszorg® heeft er voor gekozen een contract met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland af te sluiten. Een overzicht van de zorgverzekeraars waar Sens Gezondheidszorg® wel/geen contract mee heeft afgesloten, vindt u hier. 

Behandelingen manuele therapie gaan doorgaans niet van uw eigen risico af, voor uitzonderingen klik op de volgende link: Vergoeding Manuele Therapie

Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u een behandeling manuele therapie volledig vergoed. De hoeveelheid behandelingen die u vergoed krijgt, hangt af van uw verzekeringspakket. Raadpleeg hiervoor uw polis of zorgverzekeraar.

Een overzicht van de vergoedingen vindt u hier:

Vergoedingen Manuele therapie

Vragen over specifieke klachten of afspraak?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken met een manueel therapeut, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Klik hieronder op de door u gewenste locatie voor de juiste contactgegevens.

Manuele therapie in TilburgManuele therapie in HilvarenbeekManuele therapie in Loon op Zand