Over Sens

Sens Gezondheidszorg®  is een initiatief van enthousiaste zorgverleners die met een eigen visie de paramedische gezondheidszorg beoefenen. Deze wijze wordt gekenmerkt door een persoonlijke, vooruitstrevende en cliëntgerichte aanpak.

Bij Sens Gezondheidszorg®  wordt zorg geleverd die juist gefocust is op het vinden en behandelen vanuit de essentie, de oorzaak van de klacht. De behandelvormen bij Sens Gezondheidszorg® vinden hun oorsprong in de manuele geneeskunde, waarbij enkel met de handen behandeld wordt: osteopathie, manuele therapie, craniosacraal therapie, viscerale therapie, (psycho-)somatische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie, sportfysiotherapie, handtherapie en dry needling.

Door deze unieke samenstelling worden niet alleen lichamelijke klachten behandeld die hun oorzaak hebben op fysiek vlak, maar ook op geestelijk of emotioneel vlak. Daarbij wordt kennis vanuit recente wetenschappelijke ontwikkelingen gebundeld met vakgebieden die ervaringsgericht zijn.

De praktijk voldoet aan alle verplichtingen gesteld door de zorgverzekeraars, om uw behandeling vergoed te krijgen. Tevens voldoen we aan alle verplichtingen van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen (WKKGZ).

Ons logo werd geïnspireerd door de thema’s ‘boom’ en ‘mens’. Tilburg is van oudsher al verbonden met de boom, in het bijzonder de Lindeboom. Volgens velen is de naam Tilburg namelijk afgeleid van ‘Tilia’, de Latijnse naam voor Lindeboom. De boom staat symbool voor levenskracht, groei en gezondheid. Met ons werk proberen we juist deze aspecten in de mens te stimuleren en naar boven te brengen. Onze hoofdvestiging is gesitueerd  aan de Boomstraat in de ‘Bomenbuurt’ nabij het centrum van Tilburg.

Sens Gezondheidszorg®

Sens