Manuele therapie bij baby’s en kinderen

Manuele therapie bij baby’s en kinderen in Tilburg en Hilvarenbeek

Behandeling van baby’s en kinderen door een van onze gespecialiseerde kinder-manueel therapeuten die geregistreerd zijn in het register voor kinder-manueel therapeuten van de European Workgroup for Manual Medicine (EWMM).

Voorheen werd er wel gesproken over het KISS-, KIDDsyndroom. Men gebruikt deze termen echter niet meer en geeft er de voorkeur aan om enkel de symptomen te benoemen. Ook wordt er dus niet meer gesproken over een KISS-, KIDDtherapeut. Dit is vervangen door de term: kinder-manueel therapeut.

Een behandeling kinder-manuele therapie wordt 9-18 keer vergoed vanuit de basisverzekering. Mocht u ook een aanvullend pakket hebben, dan komen daar deze behandelingen nog bij. Sens Gezondheidszorg® heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Behandeling kinder-manueel therapie, gaat niet van uw eigen risico af.

Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig.

Klik op de volgende link voor de vergoedingen:

Vergoedingen Manuele Therapie

Manuele therapie bij baby's en kinderen

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken met een kinder-manueel therapeut die gespecialiseerd is in het behandelen van baby’s en kinderen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Klik hieronder op de door u gewenste locatie voor de juiste contactgegevens.

Manuele therapie in TilburgManuele therapie in Hilvarenbeek