Manuele therapie bij baby’s en kinderen

Manuele therapie bij baby’s en kinderen in Tilburg en Hilvarenbeek

Behandeling van baby’s en kinderen door een van onze gespecialiseerde kinder-manueel therapeuten die geregistreerd zijn in het register voor kinder-manueel therapeuten van de European Workgroup for Manual Medicine (EWMM).

Voorheen werd er wel gesproken over het KISS-, KIDDsyndroom. Men gebruikt deze termen echter niet meer en geeft er de voorkeur aan om enkel de symptomen te benoemen. Ook wordt er dus niet meer gesproken over een KISS-, KIDDtherapeut. Dit is vervangen door de term: kinder-manueel therapeut.

Het aantal behandelingen manuele therapie dat kinderen tot 18 jaar vanuit de basisverzekering vergoed krijgen hangt af van uw polis. Doorgaans zijn dit 18 behandelingen, echter sommige zorgverzekeraars hanteren een maximum van 9 behandelingen, let hier op! Indien het maximale vergoedde behandelingen vanuit de basisverzekering bereikt is, zal het bedrag volledig door u zelf betaald dienen te worden. U zult een factuur ontvangen van de zorgverzekeraar.

Sens Gezondheidszorg® heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Behandeling kinder-manueel therapie, gaat niet van uw eigen risico af.

Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig.

Klik op de volgende link voor de vergoedingen:

Vergoedingen Manuele Therapie

Manuele therapie bij baby's en kinderen

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken met een kinder-manueel therapeut die gespecialiseerd is in het behandelen van baby’s en kinderen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Klik hieronder op de door u gewenste locatie voor de juiste contactgegevens.

Manuele therapie in TilburgManuele therapie in Hilvarenbeek