Manueel therapeuten

Manueel therapeuten bij baby’s en kinderen

Behandeling van baby’s en kinderen door een van onze gespecialiseerde kinder-manueel therapeuten die geregistreerd zijn in het register voor kinder-manueel therapeuten van de European Workgroup for Manual Medicine (EWMM).

Voorheen werd er wel gesproken over het KISS-, KIDDsyndroom. Men gebruikt deze termen echter niet meer en geeft er de voorkeur aan om enkel de symptomen te benoemen. Ook wordt er dus niet meer gesproken over een KISS-, KIDDtherapeut. Dit is vervangen door de term: kinder-manueel therapeut.

Een behandeling kinder-manuele therapie wordt 9-18 keer vergoed vanuit de basisverzekering. Mocht u ook een aanvullend pakket hebben, dan komen daar deze behandelingen nog bij. Sens Gezondheidszorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Een behandeling kinder-manueel therapie, gaat niet van uw eigen risico af.

Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig.

Kinder-manueel therapeut Tilburg

Op zoek naar een kinder-manueel therapeut in Tilburg? Ga dan naar onze pagina “Kinder-manuele therapie Tilburg” om kennis te maken met de kinder-manueel therapeuten van Sens Gezondheidszorg die in Tilburg werkzaam zijn.

Kinder-manueel therapeut Hilvarenbeek

Op zoek naar een kinder-manueel therapeut in Tilburg? Ga dan naar onze pagina “Kinder-manuele therapie Hilvarenbeek” om kennis te maken met de kinder-manueel therapeuten van Sens Gezondheidszorg die in Hilvarenbeek werkzaam zijn.

Kinder-manueel therapeut Hilvarenbeek