Manuele therapie bij baby’s en kinderen Hilvarenbeek

Manuele therapie bij baby’s en kinderen Hilvarenbeek

Manuele therapie baby's en kinderen Hilvarenbeek
Manuele therapie baby’s en kinderen Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek kunt u bij Sens Gezondheidszorg® terecht voor manuele therapie bij baby’s en kinderen ofwel kinder-manuele therapie. Kinder-manuele therapie is een specialisatie binnen de manuele therapie. U kunt terecht bij kinder-manuele therapie Hilvarenbeek voor klachten gerelateerd bij zuigelingen en kinderen. Indien u vragen heeft over kinder-manuele therapie of als u wilt weten of kinder-manuele therapie voor uw kind geschikt is, dan kunt u contact opnemen met Sens Gezondheidszorg Hilvarenbeek. Wij helpen u graag.

Praktijk Sens Gezondheidszorg Hilvarenbeek

Sens Gezondheidszorg Hilvarenbeek is gevestigd aan de Van Merodelaan 4. De praktijk is centraal in Hilvarenbeek gevestigd waar de praktijk makkelijk is te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid voor de praktijk en de praktijk is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken: 1 minuut lopen van de bushalte met buslijn 142 of 143.

In de praktijk kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. De therapeut zal u halen wanneer u aan de beurt bent.

Geregistreerde kinder-manueel therapeuten

Elke van de kinder-manueel therapeuten werkzaam bij Sens Gezondheidszorg® zijn geregistreerd in het register van de European Workgroup for Manual Medicine (EWMM).

Sens Gezondheidszorg® heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Kinder-manuele therapie wordt bij kinderen onder de 18 jaar vergoed vanuit uw basisverzekering.
Klik hieronder voor meer informatie over de kosten en vergoedingen van een consult kinder-manuele therapie.

Mocht u nog een vraag hebben over specifieke klachten, over de vergoeding of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 013 – 260 2600 of u kunt een email sturen aan hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl.