Manuele therapie bij baby’s en kinderen Tilburg

Manuele therapie bij baby’s en kinderen Tilburg

Kinder-manuele therapie Tilburg
Kinder-manuele therapie Tilburg

In Tilburg kunt u bij Sens Gezondheidszorg® terecht voor manuele therapie bij baby’s en kinderen ofwel kinder-manuele therapie. Kinder-manuele therapie is een specialisatie binnen de manuele therapie. U kunt terecht bij kinder-manuele therapie Tilburg voor klachten bij zuigelingen en kinderen. Indien u vragen heeft over kinder-manuele therapie of als u wilt weten of kinder-manuele therapie voor uw kind geschikt is, dan kunt u contact opnemen met Sens Gezondheidszorg. Wij helpen u graag.

Praktijk Sens Gezondheidszorg Tilburg

De locatie van Sens Gezondheidszorg in Tilburg is centraal gelegen aan het rode fietspad in de ‘Bomenbuurt’ nabij het centrum. Sens Gezondheidszorg Tilburg is gevestigd aan de Boomstraat 118E en 132. Naast de praktijk is er een overdekte fietsenstalling aanwezig.Tegenover de praktijk is er parkeergelegenheid. Vanaf 1 januari 2018 geldt betaald parkeren op werkdagen van 9u.00  tot 15u.00. Lees hier meer over betaald parkeren bij de praktijk in Tilburg.

De praktijk is ook met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte, 10 minuten lopen van het Centraal station Tilburg.

U kunt in de wachtruimte plaatsnemen, we komen u halen zodra u aan de beurt bent.

Geregistreerde kinder-manueel therapeuten

Kinder-manuele therapie Tilburg
Kinder-manuele therapie Tilburg

Elk van de kinder-manueel therapeuten werkzaam bij Sens Gezondheidszorg® is geregistreerd in het register van de European Workgroup for Manual Medicine (EWMM).

Sens Gezondheidszorg® heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Kinder-manuele therapie wordt bij kinderen onder de 18 jaar vergoed vanuit uw basisverzekering.
Klik hieronder voor meer informatie over de kosten en vergoedingen van een consult kinder-manuele therapie.

Mocht u nog een vraag hebben over specifieke klachten, over de vergoeding of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 013-5427431 of u kunt een email sturen aan tilburg@sensgezondheidszorg.nl.