Van Merodelaan 4
5081 SB Hilvarenbeek
013 – 260 2600
hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl
51.483885

Manuele therapie Hilvarenbeek

Manuele therapie Hilvarenbeek

Manuele therapie Hilvarenbeek
Manuele therapie Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek kunt u bij Sens Gezondheidszorg terecht voor manuele therapie. Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. U kunt terecht bij manuele therapie Hilvarenbeek voor klachten gerelateerd aan de wervelkolom of armen en benen. Maarten van den Broek is als Manueel Therapeut geregistreerd bij Centraal Kwaliteitsregister voor manuele therapie (CKR). Indien u vragen heeft over manuele therapie of als u wil weten of manuele therapie voor u geschikt is dan kunt contact opnemen met Sens Gezondheidszorg. Wij helpen u graag.

Locatie Hilvarenbeek

Sens Gezondheidszorg Hilvarenbeek is gevestigd aan de Van Merodelaan 4. De praktijk is centraal in Hilvarenbeek gevestigd waar de praktijk makkelijk is te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid voor de praktijk en de praktijk is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken: 1 minuut lopen van de bushalte met buslijn 142 of 143.

Manuele Therapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering gelijk aan de wijze waarop fysiotherapie wordt vergoed. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering is het aantal behandelingen dat u

Manuele therapie Hilvarenbeek
Manuele therapie Hilvarenbeek

vergoed krijgt te bepalen. Sens Gezondheidszorg kan u hierover de benodigde informatie verschaffen.

Vragen of een afspraak?

Voor uw vragen of specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande contact gegevens. Afspraken kunt u tevens maken via bovenstaande contactgegevens.