Boomstraat 118E / 132
5038 GV Tilburg
013 – 5 427 431
tilburg@sensgezondheidszorg.nl
51.558610

Manuele therapie Tilburg

Manuele therapie Tilburg

Manuele therapie Tilburg
Manuele therapie Tilburg

Manuele therapie Tilburg: In Tilburg kunt u voor manuele therapie terecht bij een van onze manueeltherapeuten bij Sens Gezondheidszorg. Wij behandelen kinderen, volwassenen en (top-)sporters. Elke manueel therapeut bij Sens Gezondheidszorg voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling manuele therapie. Na de opleiding tot fysiotherapeut, hebben de manueel therapeuten een 4-jarige opleiding tot manueel therapeut afgerond. Onze manueel therapeuten zijn geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register  (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Behandelingen fysiotherapie gaan niet van uw eigen risico af indien u een aanvullend pakket heeft (Bron:www.zorgwijzer.nl. )

Locatie Tilburg

Manuele therapie Tilburg
Manuele therapie Tilburg

De locatie van Sens Gezondheidszorg in Tilburg is centraal gelegen aan het rode fietspad in de ‘Bomenbuurt’ nabij het centrum. Naast de praktijk is overdekte fietsenstalling. Tegenover de praktijk is parkeergelegenheid. Vanaf 1 januari 2023 geldt betaald parkeren op ma t/m za van 9u.00 tot 22u.00. Lees hier meer over betaald parkeren bij de praktijk in Tilburg.

De praktijk is ook met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte, 10 minuten lopen van het Centraal station Tilburg.

Vragen of een afspraak?

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak voor manuele therapie kan dan ook worden gemaakt. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen met het bovenstaande telefoonnummer of kunt u een e-mail sturen aan manueel@sensgezondheidszorg.nl.