Parkeren locatie Tilburg

Parkeren in deze wijk

Geachte cliënt,

In deze wijk geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 22.00 uur.

LET OP:

  • Een parkeerplaats direct tegenover de praktijk is UITSLUITEND bestemd als oplaadpunt voor elektrische auto’s. U herkent deze aan de bebording en het laadpunt dat er pal naast staat.
  • Tegenover de praktijk bevindt zich een invalidenparkeerplaats. U mag hier uitsluitend parkeren met een invalidenparkeerkaart en voor maximaal 3 uur. Indien deze plek bezet is dient u op een reguliere parkeerplek te parkeren en te betalen, anders riskeert u een boete.

U kunt op twee manieren betalen: bij de parkeerautomaat of met uw mobiele telefoon.

  • Betalen via de automaat: u kunt bij de parkeerautomaat met pinpas of creditkaart betalen. U geeft vooraf bij de automaat aan voor hoe lang u wilt parkeren (tarief 1 euro per uur). Het is niet noodzakelijk om uw ticket achter de voorruit te leggen.
  • Betalen met uw mobiele telefoon: om te betalen per telefoon is aanmelden bij een landelijke parkeerprovider zoals Yellowbrick (ANWB), Parkmobile, Park-line of SMS Parking noodzakelijk. Op de automaat staat de zonecode (51510) die u invoert op uw mobiel. Bij deze methode betaalt u achteraf en alleen voor de werkelijk geparkeerde tijd.

 

Sens Gezondheidszorg®

Parkeren in Tilburg