Jori Vromans

Osteopaat DO-MRO, Fysiotherapeut,

Mijn naam is Jori Vromans. Begin 2009 studeerde ik ‘cum laude’ af als fysiotherapeut aan de paramedisch hogeschool in Eindhoven. Sindsdien heb ik gewerkt als algemeen fysiotherapeut bij een particuliere praktijk en in een revalidatiecentrum op de afdeling neurologie. Nadat ik in juli 2011 terugkwam van een wereldreis van enkele maanden heb ik nog twee jaar gewerkt binnen de multidisciplinaire re-integratie zorg en bij een particuliere praktijk. Vanaf 1 oktober 2013 ben ik de uitdaging aangegaan als zelfstandige te werken binnen de particuliere zorg. Ik opende toen mijn praktijk aan het Oranjeplein in Loon op Zand. Door samen te werken met de collega’s bij Sens Gezondheidszorg houd ik nauw contact met de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de paramedische zorg en kan ik bijdragen aan het naar buiten brengen van de gezamenlijke visie.

Via het werk in de particuliere praktijk kwam ik in aanraking met osteopathie. De totaalbenadering, biomechanische redenatie en filosofie achter de osteopathische behandeling spreken mij erg aan. Daarom heb ik in 2011 besloten te starten aan de International Academy of Osteopathy (IAO). In de zomer van 2018 studeerde ik af.

Vanaf januari 2019 ben ik gestart met mijn werkzaamheden als osteopaat. In de loop van 2020 zullen mijn werkzaamheden als fysiotherapeut daarom eindigen. Ook startte ik in 2019 in het najaar aan de 2 jarige opleiding tot kinderosteopaat aan het FICO in Antwerpen. Deze zal ik in mei 2021 afronden. Zowel tijdens als na de studie zal ik als osteopaat werken met zowel kinderen als volwassenen.

Gevolgde nascholing en specialisaties binnen de Osteopatie:

  • Kinder osteopathie i.o. FICO