Jori Vromans

Osteopaat DO-MRO, Fysiotherapeut,

Mijn naam is Jori Vromans. Begin 2009 studeerde ik ‘cum laude’ af als fysiotherapeut aan de paramedisch hogeschool in Eindhoven. Sindsdien heb ik gewerkt als algemeen fysiotherapeut bij een particuliere praktijk en in een revalidatiecentrum op de afdeling neurologie. Nadat ik in juli 2011 terugkwam van een wereldreis van enkele maanden heb ik nog twee jaar gewerkt binnen de multidisciplinaire re-integratie zorg en bij een particuliere praktijk. Vanaf 1 oktober 2013 ben ik de uitdaging aangegaan als zelfstandige te werken binnen de particuliere zorg. Ik opende toen mijn praktijk aan het Oranjeplein in Loon op Zand. Door samen te werken met de collega’s bij Sens Gezondheidszorg houd ik nauw contact met de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de paramedische zorg en kan ik bijdragen aan het naar buiten brengen van de gezamenlijke visie.

Via het werk in de particuliere praktijk kwam ik in aanraking met osteopathie. De totaalbenadering, biomechanische redenatie en filosofie achter de osteopathische behandeling spreken mij erg aan. Daarom heb ik in 2011 besloten te starten aan de International Academy of Osteopathy (IAO). In de zomer van 2018 studeerde ik af.

Vanaf januari 2019 begin ik met het werken als osteopaat in de vestiging in Loon op Zand. Daarnaast zal ik gedurende 2019 en 2020 in een overgangsperiode ook nog specifieke klachten fysiotherapeutisch behandelen. De fysiotherapeutische behandelingen die ik in de overgangsperiode uitvoer zal ik alleen doen voor de begeleiding van chronische indicaties uit de basisverzekering en behandelingen volgens de trainingsleer en revalidatie. Alle zogenaamde ‘hands-on’ behandelingen, waarbij ik met mijn handen behandel, zullen vallen onder mijn werkzaamheden als osteopaat.

Gevolgde nascholing en specialisaties binnen de fysiotherapie:

Fysiotherapeut in de Beweegkuur
Mobilisation of the nervous system
DAM Cursus
Echografie