Boomstraat 118E / 132
5038 GV Tilburg
013 – 5 427 431
tilburg@sensgezondheidszorg.nl
51.558610

Psychosomatische fysiotherapie Tilburg

Psychosomatische Fysiotherapie in Tilburg

Psychosomatische fysiotherapie Tilburg
Psychosomatische fysiotherapie Tilburg

Voor psychosomatische fysiotherapie in Tilburg kunt u terecht bij een van de psychosomatische fysiotherapeuten van Sens Gezondheidszorg. Wij behandelen volwassenen en kinderen. Elke psychosomatisch fysiotherapeut bij Sens Gezondheidszorg voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling psychosomatische fysiotherapie. Na de opleiding tot fysiotherapeut, hebben de psychosomatische fysiotherapeuten een opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut afgerond. Onze therapeuten zijn geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Locatie Tilburg

De locatie van Sens Gezondheidszorg in Tilburg is centraal gelegen aan het rode fietspad in de ‘Bomenbuurt’ nabij het centrum. Naast de praktijk is overdekte fietsenstalling. Tegenover de praktijk is parkeergelegenheid. Vanaf 1 januari 2023 geldt betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 9u.00 tot 22u.00. Lees hier meer over betaald parkeren bij de praktijk in Tilburg. De praktijk is ook met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte, 10 minuten lopen van het Centraal station Tilburg.

Psychosomatische fysiotherapie Tilburg
Psychosomatische fysiotherapie Tilburg

Vragen of een afspraak?

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website of op deze pagina ‘Psychosomatische fysiotherapie Tilburg’, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak voor psychosomatische fysiotherapie kan dan ook worden gemaakt. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen met het bovenstaande telefoonnummer of kunt u een e-mail sturen aan psychosomatisch@sensgezondheidszorg.nl.