Kinderfysiotherapie Loon op Zand

Oranjeplein 21 | 5175 BE | Loon op Zand | 0416-763000 | | loonopzand@sensgezondheidszorg.nl

Kinderfysiotherapie Loon op Zand

Voor kinderfysiotherapie in Loon op Zand kunt u bij onze geregistreerde kinderfysiotherapeut bij Sens Gezondheidszorg terecht voor behandeling van onder andere klachten aan de wervelkolom, ledematen, het neurologisch systeem, hoofd(pijn) klachten en bij specifieke sportklachten.

Kinderfysiotherapie Loon op Zand

Praktijk Loon op Zand

De locatie voor kinderfysiotherapie Loon op Zand is centraal gelegen aan het winkelcentrum ‘het Looiershof’ in het centrum van dit kerkdorp. Tegenover de praktijk is gratis (invalide) parkeergelegenheid en fietsenstalling. De praktijk is met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte.

De kinderfysiotherapeut in Loon op Zand is geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor fysiotherapie in Loon op Zand dan kunt u gerust contact met ons opnemen op bovenstaand telefoonnummer of per email  loonopzand@sensgezondheidszorg.nl .

 

Kinderfysiotherapeuten in Loon op Zand:Plattegrond