Verwijzing / Tarieven / Vergoeding

Op deze pagina vindt u informatie over vergoeding kinderfysiotherapie, verwijzing kinderfysiotherapie en tarieven.

Verwijzing Kinderfysiotherapie

U kunt zonder verwijzing kinderfysiotherapie van uw huisarts of specialist terecht voor een onderzoek en / of behandeling kinderfysiotherapie. Alle kinderfysiotherapeuten die werkzaam zijn bij Sens Gezondheidszorg voldoen aan de eisen die gesteld worden door de zorgverzekeraar om in aanmerking te komen voor DTF (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie).

Vergoeding

  • Er zijn contracten met alle zorgverzekeraars en de kinderfysiotherapeuten die werkzaam zijn bij Sens Gezondheidszorg voldoen aan alle eisen die de zorgverzekeraar stelt om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling kinderfysiotherapie.
  • De vergoeding van een behandeling kinderfysiotherapie is volledig als u voldoende aanvullend verzekerd bent. Indien u een aanvullend pakket heeft gaan behandelingen kinderfysiotherapie niet van uw eigen risico af (Bron: www.zorgwijzer.nl).
  • Kinderen krijgen 9-18 behandelingen vanuit de basisverzekeringen vergoed, kinderen tot 18 jaar hebben geen eigen risico (Bron: www.zorgwijzer.nl). Vanaf het 18e levensjaar dient u een aanvullende verzekering te hebben. Heeft u geen aanvullende verzekering of is deze reeds verbruikt? Dan dient u de kosten van een behandeling zelf te betalen.

Tarieven

Het tarief voor een behandeling kinderfysiotherapie:         €53,50 euro (ca. 45 min.)

Een volledig overzicht van al onze tarieven vindt u hier: Tarievenlijst.

AFMELDEN AFSPRAAK

Graag vragen wij u om bij verhindering tenminste 24 uur van te voren telefonisch of per e-mail de afspraak af te melden. Dan wordt de voor u gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.