Fysiotherapie Tilburg

Boomstraat 118E | 5038 GV Tilburg | 013 - 5 427 431 | fysiotherapie@sensgezondheidszorg.nl Psychosomatische fysiotherapie Tilburg

Fysiotherapie Tilburg

Fysiotherapie Tilburg: In Tilburg kunt u voor fysiotherapie terecht bij een van onze fysiotherapeuten bij Sens Gezondheidszorg. Wij behandelen kinderen, volwassenen en (top-)sporters. Elke fysiotherapeut bij Sens Gezondheidszorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars en voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling fysiotherapie. Na de opleiding tot fysiotherapeut, zijn alle collega’s verder gegaan met verdere specialisaties binnen hun vakgebied. Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Behandelingen fysiotherapie gaan niet van uw eigen risico af indien u een aanvullend pakket heeft (Bron: Consumentenbond)

Klik op de volgende link voor de vergoedingen fysiotherapie in 2016: vergoedingen fysiotherapie 2016. Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u een behandeling volledig vergoed. De hoeveelheid behandelingen die u vergoed krijgt, hangt af van uw pakket. Raadpleeg hiervoor uw polis of zorgverzekeraar.

 

Locatie Tilburg

Sens Gezondheidszorg Tilburg is centraal gelegen aan het rode fietspad in de ‘Bomenbuurt’ nabij het centrum van Tilburg. Tegenover de fysiotherapie Tilburg praktijk is parkeergelegenheid en naast de praktijk is overdekte fietsenstalling. De praktijk is ook met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte, 10 minuten lopen van het Centraal station Tilburg.

Vragen of een afspraak?

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website of op deze pagina ‘Fysiotherapie Tilburg’, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak voor fysiotherapie kan dan ook worden gemaakt. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen met het bovenstaande telefoonnummer of kunt u een e-mail sturen aan fysiotherapie@sensgezondheidszorg.nl

Fysiotherapeuten in Tilburg:Plattegrond