Boomstraat 118E / 132
5038 GV Tilburg
013 – 5 427 431
tilburg@sensgezondheidszorg.nl
51.558610

Fysiotherapie Tilburg

Fysiotherapie Tilburg

Fysiotherapie Tilburg
Fysiotherapie Tilburg

Voor fysiotherapie in Tilburg kunt u terecht bij een van onze fysiotherapeuten van Sens Gezondheidszorg®. Wij behandelen kinderen, volwassenen en (top-)sporters. Elke fysiotherapeut bij Sens Gezondheidszorg® heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars en voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling fysiotherapie. Na de opleiding tot fysiotherapeut, zijn alle collega’s verder gegaan met verdere specialisaties binnen hun vakgebied. Zo zullen zij u uitstekend kunnen helpen met u klacht(en). Onze fysiotherapeuten zijn allen geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Fysiotherapie Nederland (KRF NL). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Behandelingen fysiotherapie gaan niet van uw eigen risico af indien u een aanvullend pakket heeft (Bron: www.zorgwijzer.nl.)

Klik op de volgende link voor meer informatie over vergoedingen fysiotherapie:

Verwijzing / Vergoeding / Tarieven Fysiotherapie

Locatie Tilburg

Fysiotherapie Tilburg
Fysiotherapie Tilburg

De locatie van Sens Gezondheidszorg® in Tilburg is centraal gelegen aan het rode fietspad in de ‘Bomenbuurt’ nabij het centrum. Naast de praktijk is er een overdekte fietsenstalling aanwezig. Tegenover en rondom de praktijk is er parkeergelegenheid in de wijk. Vanaf 1 januari 2023 geldt betaald parkeren op ma t/m za van 9u.00 tot 22u.00. Lees hier meer over betaald parkeren bij de praktijk in Tilburg. De praktijk is ook met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte, 10 minuten lopen van het Centraal station Tilburg.

Vragen of een afspraak?

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website of op deze pagina ‘Fysiotherapie Tilburg’, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak voor fysiotherapie kan dan ook worden gemaakt. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen met het bovenstaande telefoonnummer of kunt u een e-mail sturen aan fysiotherapie@sensgezondheidszorg.nl