Fysiotherapie Hilvarenbeek

Van Merodelaan 4 | 5081 SB | Hilvarenbeek | 013 2 60 26 00 | hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl

Fysiotherapie in Hilvarenbeek

Voor fysiotherapie in Hilvarenbeek bent u welkom bij Sens Gezondheidszorg.  U kunt terecht voor fysiotherapie met klachten gerelateerd aan uw wervelkolom of armen en benen. Maarten van den Broek is als fysiotherapeut geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) voor fysiotherapie. Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend. Indien u vragen heeft of wilt weten of fysiotherapie voor u geschikt is, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Praktijk Hilvarenbeek

De locatie voor fysiotherapie Hilvarenbeek is gelegen aan de Van Merodelaan 4. Centraal in Hilvarenbeek waar de praktijk makkelijk is te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid voor de praktijk en de praktijk is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken: 1 minuut lopen van de bushalte met buslijn 142 of 143.

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van uw pakket. Fysiotherapie Hilvarenbeek kan u hierover de benodigde informatie verschaffen. In geval van een chronische indicatie wordt de fysiotherapie vanaf de twintigste behandeling volledig vergoed uit de basisverzekering gedurende een bepaalde termijn. Hierover dient het eigen risico betaald te worden. De eerste twintig behandelingen kunnen worden vergoed vanuit het aanvullende pakket. In verband met de vele verschillende verzekeraars en de verschillende pakketten per verzekeraar is het raadzaam uw polisvoorwaarden hierover na te lezen. 

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor fysiotherapie Hilvarenbeek dan kunt u gerust contact met ons opnemen op bovenstaand telefoonnummer of per email hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl.

Fysiotherapeuten in Hilvarenbeek:Plattegrond