Oranjeplein 21
5175 BE Loon op Zand
06 - 317 969 83
loonopzand@sensgezondheidszorg.nl
Google maps
Kerkstraat 5
5175 BA Loon op Zand
06 - 317 969 83
loonopzand@sensgezondheidszorg.nl
Google maps

Fysiotherapie Loon op Zand

Fysiotherapie in Loon op Zand

Fysiotherapie Loon op Zand
Fysiotherapie Loon op Zand

Voor fysiotherapie in Loon op Zand kunt u bij onze geregistreerde fysiotherapeut bij Sens Gezondheidszorg® terecht voor behandeling van onder andere klachten aan de wervelkolom, ledematen, het neurologisch systeem, hoofd(pijn) klachten en bij specifieke sportklachten. De fysiotherapeuten in Loon op Zand zijn geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Locatie Loon op Zand

De locatie voor fysiotherapie Loon op Zand is centraal gelegen aan het winkelcentrum ‘het Looiershof’ in het centrum van dit kerkdorp. Tegenover de praktijk is gratis (invalide) parkeergelegenheid en fietsenstalling. De praktijk is met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte.

Vergoeding

In geval van een chronische indicatie wordt de fysiotherapie, gedurende een bepaalde termijn, vanaf de 20ste behandeling volledig vergoed uit de basis verzekering. Hierover dient het eigen risico betaald te

Fysiotherapie Loon op Zand
Fysiotherapie Loon op Zand

worden. De eerste twintig behandelingen kunnen vergoed worden wanneer er binnen de aanvullende verzekering fysiotherapie mee verzekerd is. Binnen deze aanvullende verzekering worden ook alle behandelingen volledig vergoed tot een bepaald maximum. In verband met de vele verschillende verzekeraars en per verzekeraar de verschillende pakketten is het raadzaam uw polis voorwaarde hierover na te lezen. Wanneer u hier hulp bij nodig hebt mag u dit altijd aan uw fysiotherapeut vragen.

Vragen of een afspraak?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor fysiotherapie in Loon op Zand, dan kunt u gerust contact met ons opnemen op bovenstaand telefoonnummer of per email  loonopzand@sensgezondheidszorg.nl .