Rob Couwenberg

Fysiotherapeut, Dry Needling, Echografie, Schouderrevalidatie

Mijn naam is Rob Couwenberg, en ik ben een ervaren fysiotherapeut met een passie voor het helpen van mensen op weg naar hun herstel. In 2009 heb ik mijn diploma fysiotherapie gehaald, waarna ik 13 jaar lang met veel plezier heb gewerkt in een praktijk in Tilburg. In die periode heb ik de kans gehad om met diverse patiënten te werken en hen te ondersteunen bij het behalen van hun gezondheidsdoelen. Deze ervaring heeft mij, samen met de nascholing die ik heb gedaan, gevormd tot de fysiotherapeut die ik nu ben.

Mijn specialisaties omvatten schouderdiagnostiek en schouderrevalidatie, dry needling, echografie en neurorevalidatie. Door middel van voortdurende nascholing en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen in ons vak blijf ik mezelf verder ontwikkelen.

Wat ik het belangrijkste vind als fysiotherapeut is om goed te kunnen luisteren naar het volledige verhaal achter de klacht. Ik geloof in het belang van het kennen van de context achter elke persoon omdat het essentieel is voor het bieden van de beste zorg op maat.