Ralf Huijbregts

Fysiotherapeut

Mijn naam is Ralf Huijbregts. Ik ben sinds begin 2022 afgestuurd als Fysiotherapeut aan de THIM-hogeschool te Nieuwegein. Daarnaast ben ik in 2017 afgestudeerd als Docent Lichamelijke opvoeding. Vanaf het moment dat ik daarmee klaar was besefte ik dat ik nog verder wilde studeren. Een combinatie als Fysiotherapeut met docent Lichamelijke Opvoeding leek mij een perfecte combinatie; zo ontwikkelde ik een brede blik op motoriek, houding, mobiliteit, balans, stabiliteit en alle andere kwaliteiten die bewegen kent.

Ik begin mijn fysiotherapie carrière dus bij Sens gezondheidszorg in Loon op Zand. Het voelde meteen als een warm bad en ik kijk er naar uit om de volgende stappen in mijn ontwikkeling als fysiotherapeut.
Ik ben nog erg zoekende waar mijn interesses liggen voor een specialisatie en die hoop ik hier in de komende tijd te ontdekken.

Het geeft mij voldoening om personen te zien groeien. Om samen ervoor te zorgen dat er een volgende stap gezet kan worden. Dit probeer ik door een actieve benadering van de problemen en altijd te kijken waar de mogelijkheden liggen. Dit doen we aan de hand van een onderzoek, juiste indicatie stelling, een onderbouwd behandelplan en daarop volgend passende behandeling.

Gevolgde (na)scholing binnen de fysiotherapie

– Scholing in balans (valpreventie) 2021 Veiligheid.NL

– Vallen verleden tijd (valpreventie) 2019 NPI