Afspraak Osteopaat / contact

Afspraak Osteopaat? Contact?

Wilt u een osteopaat spreken? Wanneer u vragen heeft over osteopathie na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak met een osteopaat kan dan ook worden gemaakt.

Geregistreerde osteopaten

Elk van onze osteopaten is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Vergoeding

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Klik op de volgende link voor de kosten van een consult en de vergoeding door uw zorgverzekering:

Osteopathie kosten en vergoeding

Osteopathie

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken bij een osteopaat, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Klik hieronder op de door u gewenste locatie voor de juiste contactgegevens.

Osteopathie in TilburgOsteopathie in KaatsheuvelOsteopathie in HilvarenbeekOsteopathie in Loon op ZandOsteopathie in Goirle