Osteopathie Kaatsheuvel

Vossenbergselaan 2 | 5171 CC Kaatsheuvel | 0416 - 76 30 32 | osteopathie@sensgezondheidszorg.nl

Osteopathie Kaatsheuvel

Osteopathie Kaatsheuvel

Osteopathie Kaatsheuvel

De praktijk voor osteopathie Kaatsheuvel is gevestigd in het gezondheidscentrum op de Vossenbergselaan. In dit centrum werken, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, osteopaten, een diëtist, een orthopedisch schoenmaker en is een apotheek gevestigd.

In Kaatsheuvel kunt u terecht voor osteopathische behandeling bij een van de geregistreerde osteopaten van Sens Gezondheidszorg.  Het team bestaat uit osteopaten, die ieder gespecialiseerd zijn in osteopathische behandeling van onder andere baby’s en kinderen, volwassenen  bij klachten gerelateerd aan de wervelkolom, organen (ook zwangerschap) en zenuwen en bij specifieke (top)sportgerelateerde klachten.

Geregistreerde osteopaten

Elk van onze osteopaten in Kaatsheuvel is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO www.osteopathie-nro.nl). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Klik op de volgende link voor meer informatie over de kosten en vergoeding van een osteopathisch consult: Osteopathie vergoeding en kosten.

Heeft u vragen over specifieke klachten of wilt u een afspraak maken voor osteopathie in Kaatsheuvel? Bel 0416-763032 of stuur een e-mail aan osteopathie@sensgezondheidszorg.nl.

 

Osteopaten in Kaatsheuvel:Plattegrond


Grotere kaart weergeven