Vossenbergselaan 2
5171 CC Kaatsheuvel
0416 – 76 30 32
kaatsheuvel@sensgezondheidszorg.nl
Google maps
Wilhelminaplein 41
5171 KX Kaatsheuvel
0416 – 76 30 32
kaatsheuvel@sensgezondheidszorg.nl
Google maps

Osteopathie Kaatsheuvel

Osteopathie Kaatsheuvel

Osteopathie Kaatsheuvel
Sens Gezondheidszorg

In Kaatsheuvel kunt u terecht voor osteopathie bij een van de geregistreerde osteopaten van Sens Gezondheidszorg®.  Het team bestaat uit osteopaten, die ieder gespecialiseerd zijn in osteopathische behandeling van onder andere baby’s en kinderen, volwassenen  bij klachten gerelateerd aan de wervelkolom, organen (ook zwangerschap) en zenuwen en bij specifieke (top)sportgerelateerde klachten.

Geregistreerde osteopaten

Elk van onze osteopaten in Kaatsheuvel is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Klik op de volgende link voor meer informatie over de kosten en vergoeding van een osteopathisch consult:

Sens Gezondheidszorg® is  in Kaatsheuvel gevestigd in twee locaties:

Locatie ‘Topzorg’ (voorheen ‘de Waterleeght’)

Locatie Topzorg (voorheen ‘de Waterleeght’) is gevestigd in een gezondheidscentrum op een centrale en goed te bereiken locatie. Hier werken huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, een osteopaat, een diëtist, een orthopedisch schoenmaker en is een apotheek gevestigd.

Adres: Vossenbergselaan 2, 5171 CC Kaatsheuvel

LOCATIE ‘ROZET’

Locatie ‘Rozet‘ is gevestigd in de voormalige Sint Josefkerk die is omgebouwd tot een gezondheidscentrum. Hier werken huisartsen, fysiotherapeuten, osteopaten, orthopedagogen, psychologen, verloskundigen, podotherapeuten, Thebe en apotheek samen onder 1 dak.

Adres: Wilhelminaplein 41, 5171 KX Kaatsheuvel

AFSPRAAK OF INFORMATIE?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor osteopathie in Kaatsheuvel, dan kunt u ons gerust bellen op telefoonnummer 0416-76 30 32 of een e-mail sturen naar osteopathie@sensgezondheidszorg.nl.