Osteopathie Tilburg

Boomstraat 118E | 5038 GV Tilburg | 013 - 5 427 431 | osteopathie@sensgezondheidszorg.nl

Osteopathie Tilburg

Osteopathie Tilburg

Osteopathie Tilburg

Voor osteopathie in Tilburg kunt u bij een van de geregistreerde osteopaten van Sens Gezondheidszorg terecht. Het team bestaat uit zowel vrouwelijke als mannelijke osteopaten en kinderosteopaten, die ieder gespecialiseerd zijn in osteopathische behandeling van onder andere baby’s en kinderen, volwassenen  bij klachten gerelateerd aan de wervelkolom, organen en zenuwen en bij specifieke (top)sportgerelateerde klachten. Tevens werken de osteopaten van Sens Gezondheidszorg waar nodig samen met de bij Sens Gezondheidszorg werkende kinderfysiotherapeut in Tilburg.

Praktijk Sens Gezondheidszorg in Tilburg

De locatie van Sens Gezondheidszorg in Tilburg is centraal gelegen aan het rode fietspad in de ‘Bomenbuurt’ nabij het centrum. Tegenover de praktijk is parkeergelegenheid en naast de praktijk is overdekte fietsenstalling. De praktijk is ook met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte, 10 minuten lopen van het Centraal station Tilburg.

Geregistreerde Osteopaten

Elk van onze osteopaten in Tilburg is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO www.osteopathie-nro.nl). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend, zodat u voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komt. Daarnaast blijven de osteopaten bij Sens Gezondheidszorg zichzelf verder ontwikkelen. Dit gebeurt middels na- en bijscholing op diverse gebieden binnen de osteopathie. Als u op de verschillende osteopaten hieronder klikt, dan ziet u welke specifieke nascholing iedere osteopaat gevolgd heeft of aan het volgen is.

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Klik op de volgende link voor meer informatie over de kosten en vergoeding van een osteopathisch consult: Osteopathie vergoeding en kosten.

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor osteopathie Tilburg, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 013-5427431  of een e-mail sturen aan osteopathie@sensgezondheidszorg.nl.

 

Osteopaten in Tilburg:Plattegrond

Grotere kaart weergeven