Oranjeplein 21
5175 BE Loon op Zand
06 - 317 969 83
loonopzand@sensgezondheidszorg.nl
Google maps
Kerkstraat 5
5175 BA Loon op Zand
06 - 317 969 83
loonopzand@sensgezondheidszorg.nl
Google maps

Osteopathie Loon op Zand

Osteopathie Loon op Zand

In Loon op Zand kunt u bij een van de geregistreerde osteopaten van Sens Gezondheidszorg® terecht. De osteopaten zijn ieder gespecialiseerd in de osteopathische behandeling van onder andere baby’s, kinderen en volwassenen bij klachten gerelateerd aan de wervelkolom, organen en zenuwen en bij specifieke (top)sportgerelateerde klachten. Tevens werken de osteopaten van Sens Gezondheidszorg® waar nodig samen met de kinderfysiotherapeuten in Loon op Zand.

Osteopathie in Loon op Zand

"<yoastmark

De locatie voor Osteopathie in Loon op Zand is centraal gelegen aan het winkelcentrum ‘het Looiershof’ in het centrum van dit kerkdorp. Tegenover de praktijk is gratis (invalide) parkeergelegenheid en fietsenstalling. De praktijk is met openbaar vervoer goed te bereiken: 10 minuten lopen van de bushalte.

Geregistreerde Osteopaten

Elk van onze osteopaten in Loon op Zand is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend. Daarmee komt u voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking. Daarnaast blijven de osteopaten bij Sens Gezondheidszorg® zichzelf verder ontwikkelen. Dit gebeurt middels na- en bijscholing op diverse gebieden binnen de osteopathie. Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Klik op de volgende link voor meer informatie over de kosten en vergoeding van een osteopathisch consult:

AFSPRAAK OF INFORMATIE?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor osteopathie Loon op Zand, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0416-763000  of een e-mail sturen aan jori@sensgezondheidszorg.nl.