Van Merodelaan 4
5081 SB Hilvarenbeek
013 – 260 2600
hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl
Google maps
Hilverstraat 105
5081 AV Hilvarenbeek
013 – 260 2600
hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl
Google maps

Osteopathie Hilvarenbeek

Osteopathie Hilvarenbeek

Osteopathie Hilvarenbeek

Voor osteopathie in Hilvarenbeek kunt u bij een van de geregistreerde osteopaten van Sens Gezondheidszorg® terecht. De osteopaten zijn ieder gespecialiseerd in de osteopathische behandeling van onder andere baby’s, kinderen en volwassenen bij klachten gerelateerd aan de wervelkolom, organen en zenuwen en bij specifieke (top)sportgerelateerde klachten.

PRAKTIJK SENS GEZONDHEIDSZORG® Hilvarenbeek

Sens Gezondheidszorg® Hilvarenbeek is gevestigd aan de Van Merodelaan 4. De praktijk is centraal in Hilvarenbeek gevestigd. Er is gratis parkeergelegenheid voor de praktijk en de praktijk is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken: 1 minuut lopen van de bushalte met buslijn 142 of 143.

GEREGISTREERDE OSTEOPATEN

Elk van onze osteopaten in Hilvarenbeek is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend. Daarmee komt u voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking. Daarnaast blijven de osteopaten bij Sens Gezondheidszorg® zichzelf verder ontwikkelen. Dit gebeurt middels na- en bijscholing op diverse gebieden binnen de osteopathie. Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Klik op de volgende link voor meer informatie over de kosten en vergoeding van een osteopathisch consult:

AFSPRAAK OF INFORMATIE?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor osteopathie Hilvarenbeek, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 013 260 2600 of een e-mail sturen aan hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl.