Maarten van den Broek

Fysiotherapeut, Manueel therapeut Msc, Osteopaat, Dry needling

Mijn naam is Maarten van den Broek. In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Na het afronden van mijn studie fysiotherapie ben ik direct gestart met de opleiding Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel. Deze opleiding heb ik in 2010 afgerond. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd. In oktober 2011 ben ik gestart met de opleiding Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy en heb deze met succes afgerond in 2018.

Ik heb in diverse fysiotherapiepraktijken gewerkt en per augustus 2012 ben ik gestart met mijn werkzaamheden bij Sens Gezondheidszorg in Tilburg. Daarnaast zal ik per 1 oktober 2013 ook werkzaam zijn in Hilvarenbeek.

Tijdens mijn werkzaamheden bij Sens gezondheidszorg richt ik mij met name op de manuele therapie. Door de opleiding manuele therapie heb ik een uitgebreide en specifieke kennis van de werking van gewrichten van de wervelkolom, armen en benen. Ik vind het echter ook belangrijk om samen met u te onderzoeken welke persoonlijke of omgevingsfactoren de klachten beïnvloeden. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik u gericht kan helpen om klachtenvrij te laten functioneren of hoe u het beste met (rest)klachten kunt omgaan. Daarnaast heb ik sinds mijn opleiding osteopathie steeds meer van deze kennis weten te integreren in mijn behandeling.

Gevolgde nascholing en specialisaties binnen de fysiotherapie:

Alle cursussen voor dry needling. Patiënten kunnen mij ook vinden op www.dryneedling.nl bij de geregistreerde therapeuten.

2017                         Cursus Kinder Manuele Therapie

2016                         Mobilisation of the Nervous system

2015                         Dry Needling kaak en hoog cervicaal

2014                         Dry Needling wervelkolom

2013                         Dry Needling extremiteiten

2011 – 2018           International Academy of Osteopathy opleiding tot Osteopaat DO

2011                         Musculoskeletal Ultrasound, Fontys

2007                        MTC Taping Concept

2006-2010              Opleiding Master of Science in de Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel