Osteopathie Goirle

Nieuwe Rielseweg 4 | 5051 CX Goirle | 013 2 600 007 | goirle@sensgezondheidszorg.nl

Osteopathie Goirle

Osteopathie Goirle

Osteopathie Goirle

De praktijk voor Osteopathie Goirle is gevestigd in een fraaie praktijk aan huis op een rustige en goed te bereiken locatie, per auto, fiets en openbaar vervoer. Voor de praktijk is parkeergelegenheid.

In Goirle kunt u terecht voor osteopathische behandeling bij een van de geregistreerde osteopaten van Sens Gezondheidszorg.  Het team bestaat uit osteopaten, die ieder gespecialiseerd zijn in osteopathische behandeling van onder andere baby’s en kinderen, volwassenen  bij klachten gerelateerd aan de wervelkolom, organen en zenuwen en bij specifieke (top)sportgerelateerde klachten.

Geregistreerde osteopaten

Elk van onze osteopaten in Goirle is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO www.osteopathie-nro.nl). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Klik op de volgende link voor meer informatie over de kosten en vergoeding van een osteopathisch consult: Osteopathie vergoeding en kosten.

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor osteopathie in Goirle, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 013 2 600 007 of per e-mail  goirle@sensgezondheidszorg.nl.

 

Osteopaten in Goirle:Plattegrond


Grotere kaart weergeven