Jolanda Sebregts

Osteopaat DO-MRO

Na enkele jaren ervaring als algemeen fysiotherapeut werd het voor mij duidelijk: veel klachten waarvoor mensen mijn fysiotherapeutische hulp zochten, waren een probleem als gevolg van een elders gelegen, primaire oorzaak.

Ik heb als algemeen fysiotherapeut in Nederland en Zuid-Duitsland gewerkt. In die jaren en tijdens mijn stageperioden fysiotherapie heb ik samengewerkt met diverse osteopaten. Na zelf succesvol behandeld te zijn door een osteopaat werd mijn fascinatie en interesse voor de manuele geneeskunde Osteopathie alleen maar groter en werd het een logische stap om mijzelf om te scholen tot osteopaat.

Dit was het beste besluit ooit.

Na een leerzame periode van vijf jaar heb ik in de zomer van 2018 met succes het examen aan de Internationale Academie Osteopathie in Gent afgerond.

In de periode van 15 juni tot en met 23 november 2021 zal ik als waarnemend osteopaat met veel plezier het team van osteopaten bij Sens Gezondheidszorg Tilburg gaan ondersteunen.

Wat betreft mijn behandel ervaring; de laatste 2 jaar hebben in het teken gestaan van postgraduaat opleidingen, waarbij ik me heb verdiept in het behandelen van kaak- en hoofdpijnklachten,  spijsverterings- en hormonaal-gerelateerde klachten en telkens terugkerende klachten van de wervelkolom.

Momenteel volg ik de 2-jarige opleiding voor Osteopathie bij Kinderen.

Mocht je nadere informatie willen over osteopathie en of het iets kan betekenen voor je, mail mij of contacteer ons secretariaat. Je bent van harte welkom.