Osteopaten

Osteopaten bij baby’s en kinderen

De osteopaten bij Sens Gezondheidszorg® zijn geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Tevens hebben de osteopaten bij Sens Gezondheidszorg® gespecialiseerde scholing gevolgd en ruime ervaring in het behandelen van baby’s en kinderen.

Een behandeling bij een van onze geregistreerde osteopaten wordt door vrijwel alle Nederlandse zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket en valt daarom niet onder het eigen risico. Het eigen risico geldt alleen voor het basispakket.

Osteopaat Tilburg

Op zoek naar een osteopaat in Tilburg? Ga naar onze pagina ‘Osteopathie Tilburg’ om kennis te maken met de osteopaten van Sens Gezondheidszorg® die in Tilburg werkzaam zijn.

Osteopaat voor baby's en kinderen Tilburg

Osteopaat Kaatsheuvel

Op zoek naar een osteopaat in Kaatsheuvel? Ga naar onze pagina ‘Osteopathie Kaatsheuvel’ om kennis te maken met de osteopaten van Sens Gezondheidszorg® die in Kaatsheuvel werkzaam zijn.

Osteopaat voor baby's en kinderen Kaatsheuvel

Osteopaat Loon op Zand

Op zoek naar een osteopaat in Loon op Zand? Ga naar onze pagina ‘Osteopathie Loon op Zand’ om kennis te maken met de osteopaten van Sens Gezondheidszorg® die in Loon op Zand werkzaam zijn.

Osteopaat voor baby's en kinderen Loon op Zand

Osteopaat Goirle

Op zoek naar een osteopaat in Goirle? Ga naar onze pagina ‘Osteopathie Goirle’ om kennis te maken met de osteopaten van Sens Gezondheidszorg® die in Goirle werkzaam zijn.

Osteopaat voor baby's en kinderen Goirle

Osteopaat Hilvarenbeek

Op zoek naar een osteopaat in Hilvarenbeek? Ga naar onze pagina ‘Osteopathie Hilvarenbeek’ om kennis te maken met de osteopaten van Sens Gezondheidszorg® die in Hilvarenbeek werkzaam zijn.

Osteopaat voor baby's en kinderen Hilvarenbeek