Sens Gezondheidszorg | Kaatsheuvel
Vossenbergselaan 2
5171 CC Kaatsheuvel
0416 – 76 30 32
kaatsheuvel@sensgezondheidszorg.nl
51.660578

Osteopathie bij baby’s en kinderen in Kaatsheuvel

Osteopathie bij baby’s en kinderen in Kaatsheuvel

Voor osteopathie bij baby’s en kinderen in Kaatsheuvel kunt u terecht voor bij een van de geregistreerde osteopaten van Sens Gezondheidszorg®. Het team bestaat uit osteopaten, die ieder gespecialiseerd zijn in osteopathische behandeling van onder andere baby’s en kinderen, volwassenen bij klachten gerelateerd aan de wervelkolom, organen (ook zwangerschap) en zenuwen en bij specifieke (top)sportgerelateerde klachten. De praktijk voor osteopathie Kaatsheuvel is gevestigd in het gezondheidscentrum op de Vossenbergselaan. In dit centrum werken, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, osteopaten, een diëtist, een orthopedisch schoenmaker en er is een apotheek gevestigd.

Osteopathie bij baby's en kinderen Kaatsheuvelg
Osteopathie bij baby’s en kinderen Kaatsheuvel

Geregistreerde osteopaten

Elk van onze osteopaten in Kaatsheuvel is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Klik op de volgende link voor meer informatie over de kosten en vergoeding van een osteopathisch consult:

Kosten vergoeding osteopathie

AFSPRAAK OF INFORMATIE?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor osteopathie in Kaatsheuvel, dan kunt u ons gerust bellen op telefoonnummer 0416-76 30 32 of een e-mail sturen naar osteopathie@sensgezondheidszorg.nl.