Afspraak osteopaat / Contact

Afspraak Osteopaat?

Afspraak osteopaat
Afspraak osteopaat

Wilt u een osteopaat spreken over osteopathie bij baby’s en kinderen? Wanneer u vragen heeft over osteopathie bij baby’s en kinderen na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of de klachten van uw baby of kind betreffen. Een eventuele afspraak met een osteopaat voor uw baby of kind kan dan ook worden gemaakt.

Geregistreerde osteopaten

Elk van de osteopaten bij Sens Gezondheidszorg® is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Vergoeding

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Klik hieronder voor de kosten van een consult en de vergoeding door uw zorgverzekering.

Tarieven en vergoeding

Osteopathie bij baby's en kinderen

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor uw baby of kind bij een osteopaat, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Klik hieronder op de door u gewenste locatie voor de juiste contactgegevens.

Osteopathie in TilburgOsteopathie in Loon op ZandOsteopathie in KaatsheuvelOsteopathie in Goirle