Boomstraat 118E / 132
5038 GV Tilburg
013 – 5 427 431
tilburg@sensgezondheidszorg.nl
51.558610

Osteopathie bij baby’s en kinderen Tilburg

Osteopathie bij baby’s en kinderen Tilburg

Voor osteopathie in Tilburg kunt u bij een van de geregistreerde osteopaten van Sens Gezondheidszorg® terecht. Het team bestaat uit zowel vrouwelijke als mannelijke osteopaten en kinderosteopaten, die ieder gespecialiseerd zijn in de osteopathische behandeling van baby’s en kinderen. Tevens werken de osteopaten van Sens Gezondheidszorg® samen met de bij Sens Gezondheidszorg® werkende kinderfysiotherapeuten in Tilburg.

Praktijk Sens Gezondheidszorg® in Tilburg

Osteopathie bij baby's en kinderen Tilburg
Osteopathie bij baby’s en kinderen Tilburg

De locatie van Sens Gezondheidszorg® in Tilburg is centraal gelegen aan het rode fietspad in de ‘Bomenbuurt’ nabij het centrum. Naast de praktijk is er een overdekte fietsenstalling. Tegenover de praktijk is er parkeergelegenheid. Vanaf 1 januari 2018 geldt betaald parkeren op werkdagen van 9u.00  tot 22u.00. Lees hier meer over betaald parkeren bij de praktijk in Tilburg.

De praktijk is ook met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte, 10 minuten lopen van het Centraal station Tilburg.

Geregistreerde Osteopaten

Elk van onze osteopaten in Tilburg is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend, zodat u voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komt. Daarnaast blijven de osteopaten bij Sens Gezondheidszorg® zichzelf verder ontwikkelen. Dit gebeurt middels na- en bijscholing op diverse gebieden binnen de osteopathie.

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Klik hieronder voor meer informatie over de kosten en vergoeding van een osteopathisch consult.

Kosten vergoeding osteopathie

Afspraak of informatie?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor osteopathie bij baby’s en kinderen in Tilburg, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 013-5427431 of een e-mail sturen aan osteopathie@sensgezondheidszorg.nl.