Van Merodelaan 4
5081 SB Hilvarenbeek
013 – 260 2600
hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl
Google maps
Hilverstraat 105
5081 AV Hilvarenbeek
013 – 260 2600
hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl
Google maps

Osteopathie bij baby’s en kinderen Hilvarenbeek

Osteopathie bij baby’s en kinderen Hilvarenbeek

Voor osteopathie in Hilvarenbeek kunt u bij een van de geregistreerde osteopaten van Sens Gezondheidszorg® terecht. Het team bestaat uit osteopaten, die ieder gespecialiseerd zijn in de osteopathische behandeling van baby’s en kinderen. Tevens werken de osteopaten van Sens Gezondheidszorg® samen met kinderfysiotherapeuten .

Osteopathie bij baby's en kinderen Hilvarenbeek

PRAKTIJK SENS GEZONDHEIDSZORG® in Hilvarenbeek

Sens Gezondheidszorg® Hilvarenbeek is gevestigd aan de Van Merodelaan 4. De praktijk is centraal in Hilvarenbeek gevestigd. Er is gratis parkeergelegenheid voor de praktijk en de praktijk is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken: 1 minuut lopen van de bushalte met buslijn 142 of 143.

GEREGISTREERDE OSTEOPATEN

Elk van onze osteopaten in Hilvarenbeek is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend, zodat u voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komt. Daarnaast blijven de osteopaten bij Sens Gezondheidszorg® zichzelf verder ontwikkelen. Dit gebeurt middels na- en bijscholing op diverse gebieden binnen de osteopathie.

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico. Klik hieronder voor meer informatie over de kosten en vergoeding van een osteopathisch consult.

AFSPRAAK OF INFORMATIE?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor osteopathie bij baby’s en kinderen in Hilvarenbeek, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 013-26 2600 of een e-mail sturen aan hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl.