Dry Needling Loon op Zand

Dry needling in Loon op Zand

Dry needling Loon op Zand
Dry needling Loon op Zand

In Loon op Zand kunt u bij Sens Gezondheidszorg® terecht voor dry needling. Dry needling is een specialisatie binnen de fysiotherapie. U kunt terecht bij dry needling Loon op Zand voor klachten gerelateerd aan triggerpoints. Ruben van Loon en Floor Goossens-Wagenaar zijn als dry needling-therapeuten werkzaam bij Sens Gezondheidszorg Loon op Zand.

Locatie Loon op Zand

De locatie voor dry needling Loon op Zand is centraal gelegen aan het winkelcentrum ‘het Looiershof’ in het centrum van dit kerkdorp. Tegenover de praktijk is gratis (invalide) parkeergelegenheid en fietsenstalling. De praktijk is met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte.

Vergoeding

Dry needling Loon op Zand
Dry needling Loon op Zand

Dry needling wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering gelijk aan de wijze waarop fysiotherapie wordt vergoed. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering is het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt te bepalen. Sens Gezondheidszorg kan u hierover de benodigde informatie verschaffen. Behandelingen dry needling, gaan niet van uw eigen risico af indien u een aanvullend pakket heeft (Bron: www.zorgwijzer.nl.)

Vragen of een afspraak?

Indien u vragen heeft over dry needling of als u wilt weten of dry needling voor u geschikt is dan kunt u contact opnemen met Sens Gezondheidszorg®. Wij helpen u graag. Voor uw vragen of specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande contact gegevens. Afspraken kunt u tevens maken via bovenstaande contactgegevens.