Dry Needling Hilvarenbeek

Dry needling in Hilvarenbeek

Dry needling Hilvarenbeek
Dry needling Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek kunt u bij Sens Gezondheidszorg® terecht voor dry needling. Dry needling is een specialisatie binnen de fysiotherapie. U kunt terecht bij dry needling Hilvarenbeek voor klachten gerelateerd aan triggerpoints. Anouk Broeren, Lobke Denissen, Harm aan het Rot, Maarten van den Broek en Malou Leijtens-van Kempen zijn als fysiotherapeut werkzaam bij Sens Gezondheidszorg Hilvarenbeek®. Indien u vragen heeft over dry needling of als u wilt weten of dry needling voor u geschikt is dan kunt u contact opnemen met Sens Gezondheidszorg®. Wij helpen u graag.

Locatie Hilvarenbeek

Sens Gezondheidszorg Hilvarenbeek is gevestigd aan de Van Merodelaan 4. De praktijk is centraal in Hilvarenbeek gevestigd waar de praktijk makkelijk is te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid voor de praktijk en de praktijk is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken: 1 minuut lopen van de bushalte Johanna van Brabantlaan op Diessenseweg met buslijn 142 of 143.

Vergoeding

Dry needling Hilvarenbeek
Dry needling Hilvarenbeek

Dry needling wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering gelijk aan de wijze waarop fysiotherapie wordt vergoed. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering is het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt te bepalen. Sens Gezondheidszorg kan u hierover de benodigde informatie verschaffen. Behandelingen dry needling, gaan niet van uw eigen risico af indien u een aanvullend pakket heeft (Bron: www.zorgwijzer.nl.)

Vragen of contact?

Voor uw vragen of specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande contact gegevens. Afspraken kunt u tevens maken via bovenstaande contactgegevens.