Van Merodelaan 4
5081 SB Hilvarenbeek
013 – 260 2600
hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl
Google maps
Hilverstraat 105
5081 AV Hilvarenbeek
013 – 260 2600
hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl
Google maps

Sportfysiotherapie in Hilvarenbeek

Sportfysiotherapie Hilvarenbeek

Sportfysiotherapie Hilvarenbeek
Sportfysiotherapie Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek kunt u bij Sens Gezondheidszorg® terecht voor Sportfysiotherapie. Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. U kunt terecht bij Sportfysiotherapie Hilvarenbeek voor klachten gerelateerd aan sport of werk. Harm aan het Rot is als Sportfysiotherapeut geregistreerd bij het Centraal Kwaliteitsregister. Indien u vragen heeft over sportfysiotherapie of als u wilt weten of sportfysiotherapie voor u geschikt is dan kunt u contact opnemen met Sens Gezondheidszorg®. Wij helpen u graag.

Sens Gezondheidszorg® Hilvarenbeek is gevestigd aan de Van Merodelaan 4. De praktijk is centraal in Hilvarenbeek gevestigd waar de praktijk makkelijk is te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid voor de praktijk en de praktijk is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken: 1 minuut lopen van de bushalte met buslijn 142 of 143.
Sportfysiotherapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering gelijk aan de wijze waarop fysiotherapie wordt vergoed. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering is het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt te bepalen. Sens Gezondheidszorg® kan u hierover de benodigde informatie verschaffen.

Voor uw vragen of specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande contact gegevens. Afspraken kunt u tevens maken via bovenstaande contactgegevens.