Boomstraat 118E / 132
5038 GV Tilburg
013 – 5 427 431
tilburg@sensgezondheidszorg.nl
51.558610

Kinderfysiotherapie Tilburg

Kinderfysiotherapie Tilburg

Kinderfysiotherapie Tilburg
Kinderfysiotherapie Tilburg

In Tilburg kunt u voor kinderfysiotherapie Tilburg terecht bij Sens Gezondheidszorg. Onze kinderfysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Onderzoek en behandeling

De behandeling van uw kind is erop gericht om spelenderwijs de motorische mogelijkheden en vaardigheden van uw kind te verbeteren.  Indien nodig zal dit gebeuren in samenwerking met collega’s binnen en buiten Sens Gezondheidszorg. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar worden in de regel aan huis behandeld, kinderen vanaf 3 jaar zien we in de praktijk.
Kinderfysiotherapie wordt 18 keer vergoed vanuit de basisverzekering.
Klik op de volgende links voor meer informatie over het kinderfysiotherapeutisch onderzoek en de kinderfysiotherapische behandeling.

Locatie

Kinderfysiotherapie Tilburg
Kinderfysiotherapie Tilburg

De locatie van Sens Gezondheidszorg in Tilburg is centraal gelegen aan het rode fietspad in de ‘Bomenbuurt’ nabij het centrum. Naast de praktijk is overdekte fietsenstalling. Tegenover de praktijk is parkeergelegenheid. Vanaf 1 januari 2023 geldt betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 9u.00 tot 22u.00. Lees hier meer over betaald parkeren bij de praktijk in Tilburg.

De praktijk is ook met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte, 10 minuten lopen van het Centraal station Tilburg.

Wij behandelen zuigelingen, peuters, kleuters en jongeren.

Vragen of een afspraak maken

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op de website of op deze pagina ‘Kinderfysiotherapie Tilburg’, neemt u dan contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak voor kinderfysiotherapie kan dan ook worden gemaakt. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen met het bovenstaande telefoonnummer of kunt u een e-mail sturen aan kinderfysiotherapie@sensgezondheidszorg.nl.