Kinderfysiotherapie Tilburg

Boomstraat 118E + 132 | 5038 GV Tilburg | 013 - 5 427 431 | | kinderfysiotherapie@sensgezondheidszorg.nl

Kinderfysiotherapie TilburgKinderfysiotherapie Tilburg

In Tilburg kunt u voor kinderfysiotherapie Tilburg terecht bij Sens Gezondheidszorg. Onze kinderfysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Onderzoek en behandeling

De behandeling van uw kind is erop gericht om spelenderwijs de motorische mogelijkheden en vaardigheden van uw kind te verbeteren.  Indien nodig zal dit gebeuren in samenwerking met collega’s binnen en buiten Sens Gezondheidszorg. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar worden in de regel aan huis behandeld, kinderen vanaf 3 jaar zien we in de praktijk.

Kinderfysiotherapie wordt 18 keer vergoed vanuit de basisverzekering. Klik op de volgende links voor meer informatie over het kinderfysiotherapeutisch onderzoek en de kinderfysiotherapische behandeling.

Locatie

Sens Gezondheidszorg is centraal gelegen aan het rode fietspad in de ‘Bomenbuurt’ nabij het centrum van Tilburg. Tegenover de kinderfysiotherapie Tilburg praktijk is parkeergelegenheid en naast de praktijk is overdekte fietsenstalling. De praktijk is ook met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte, 10 minuten lopen van het Centraal station Tilburg.

Wij behandelen zuigelingen, peuters, kleuters en jongeren. Elke kinderfysiotherapeut heeft contracten met alle zorgverzekeraars en voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling kinderfysiotherapie.

Vragen of een afspraak maken

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op de website of op deze pagina ‘Kinderfysiotherapie Tilburg’, neemt u dan contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak voor kinderfysiotherapie kan dan ook worden gemaakt. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen met het bovenstaande telefoonnummer of kunt u een e-mail sturen aan kinderfysiotherapie@sensgezondheidszorg.nl

Kinderfysiotherapeuten in Tilburg:Plattegrond