Van Merodelaan 4
5081 SB Hilvarenbeek
013 – 260 2600
hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl
Google maps
Hilverstraat 105
5081 AV Hilvarenbeek
013 – 260 2600
hilvarenbeek@sensgezondheidszorg.nl
Google maps

Handtherapie Hilvarenbeek

Handtherapie Hilvarenbeek
Handtherapie Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek kunt u bij Sens Gezondheidszorg® terecht voor handtherapie. Handtherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. U kunt terecht bij Handtherapie Hilvarenbeek voor klachten aan uw hand, pols of elleboog. Anouk Broeren is als handtherapeut werkzaam bij Sens Gezondheidszorg® Hilvarenbeek. Indien u vragen heeft over handtherapie of als u wilt weten of handtherapie voor u geschikt is dan kunt u contact opnemen met Sens Gezondheidszorg®. Wij helpen u graag.

Sens Gezondheidszorg® Hilvarenbeek is gevestigd aan de Van Merodelaan 4. De praktijk is centraal in Hilvarenbeek gevestigd waar de praktijk gemakkelijk is te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid voor de praktijk en de praktijk is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken: 1 minuut lopen van de bushalte met buslijn 142 of 143.
Handtherapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering gelijk aan de wijze waarop fysiotherapie wordt vergoed. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering is het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt te bepalen. Sens Gezondheidszorg®kan u hierover de benodigde informatie verschaffen.

Voor uw vragen of specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande contact gegevens. Afspraken kunt u tevens maken via bovenstaande contactgegevens.