Boomstraat 118E / 132
5038 GV Tilburg
013 – 5 427 431
tilburg@sensgezondheidszorg.nl
51.558610

Craniosacraal therapie Tilburg

Craniosacraal therapie in Tilburg

Craniosacraal therapie Tilburg
Craniosacraal therapie Tilburg

Op deze pagina vindt u informatie over ‘Craniosacraal therapie Tilburg’. In Tilburg kunt u voor craniosacraal therapie terecht bij onze craniosacraal therapeut bij Sens Gezondheidszorg®. Wij behandelen baby’s, kinderen, volwassenen, (top-)sporters, dansers en musici. De craniosacraal therapeut bij Sens Gezondheidszorg® voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor gehele/gedeeltelijke vergoeding van een behandeling craniosacraal therapie. Na de opleiding tot fysiotherapeut, heeft de craniosacraal therapeut een vervolgopleiding tot craniosacraal therapeut afgerond. Onze craniosacraal therapeut is geregistreerd bij het Register Craniosacraal therapeuten Nederland (RCN www.register-rcn.nl). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Locatie Tilburg

De locatie van Sens Gezondheidszorg® in Tilburg is centraal gelegen aan het rode fietspad in de ‘Bomenbuurt’, aan de Boomstraat nabij het centrum. Naast de praktijk is een overdekte fietsenstalling aanwezig. Tegenover of rondom de praktijk is er parkeergelegenheid. Vanaf 1 januari 2023 geldt betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 9.00 u. tot 22.00 u. Lees hier meer over betaald parkeren bij de praktijk in Tilburg.

De praktijk is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken: het is 5 minuten lopen vanaf de bushalte, 10 minuten lopen vanaf het Centraal station Tilburg.

Craniosacraal therapie Tilburg
Craniosacraal therapie Tilburg

Vragen of een afspraak?

Wanneer u vragen heeft na het lezen van deze tekst op onze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak bij een craniosacraal therapeut in Tilburg kan dan eventueel ook gemaakt worden. U kunt contact met ons opnemen door het bovenstaande nummer te bellen, het contactformulier in te vullen of een email te sturen aan craniosacraal@sensgezondheidszorg.nl.