Craniosacraal therapie Tilburg

Boomstraat 118E / 132 | 5038 GV Tilburg | 013 - 5 427 431 | craniosacraal@sensgezondheidszorg.nl Psychosomatische fysiotherapie Tilburg

Craniosacraal therapie Tilburg

Op deze pagina vindt u informatie over ‘Craniosacraal therapie Tilburg’.

In Tilburg kunt u voor craniosacraal therapie terecht bij een van onze craniosacraal therapeuten van Sens Gezondheidszorg.

Sens Gezondheidszorg is centraal gelegen aan het rode fietspad in de ‘Bomenbuurt’ nabij het centrum van Tilburg. Tegenover de praktijk is parkeergelegenheid en naast de praktijk is overdekte fietsenstalling. De praktijk is ook met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte, 10 minuten lopen van het Centraal station Tilburg.

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak bij een craniosacraal therapeut in Tilburg kan dan ook worden gemaakt. U kunt contact met ons opnemen door het bovenstaande nummer te bellen, het contactformulier in te vullen of een email te sturen aan craniosacraal@sensgezondheidszorg.nl.

Craniosacraal therapeuten in Tilburg:Plattegrond