Verwijzing / Vergoeding / Tarieven Craniosacraal therapie

Verwijzing

Vergoeding craniosacraal therapie
Craniosacraal therapie

U kunt zonder verwijzing van uw huisarts of specialist terecht voor een onderzoek en/of behandeling craniosacraal therapie.

Vergoeding

Een behandeling bij een onze geregistreerde craniosacraal therapeut wordt door vrijwel alle Nederlandse zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket en valt niet onder het eigen risico (Bron: www.rijksoverheid.nl). Uw eigen risico wordt dus niet aangesproken.
Informeer bij uw zorgverzekeraar voor de precieze vergoeding die uw krijgt. De craniosacraal therapeut die werken bij Sens Gezondheidszorg®, voldoen aan alle eisen die de zorgverzekeraar stelt om voor vergoeding craniosacraal therapie, in aanmerking te komen. Of kijk op onderstaande link welke zorgverzekeraar het beste bij u past.

Onze craniosacraal therapeut is geregistreerd bij het UCN (Upledger Craniosacraal Therapie Nederland) en aangesloten bij RCN (Register Craniosacraal therapie Nederland). Tevens doordat dit een gecertificeerde postHBO-opleiding is, heeft u recht op vergoeding craniosacraal therapie.

Vergoedingen

Met behulp van de Zorgwijzer kunt u per zorgverzekeraar de vergoeding per polis inzien voor Craniosacraal therapie.

Tarieven

* Consult craniosacraal therapie            € 90,- (ca. 45-60 minuten)

* Kort consult craniosacraal therapie    €58,- (ca. 30 minuten)

Niet nagekomen afspraak (niet 24 uur voordien afgezegd)            75% van tarief

Genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW. Betaling per pin of contant.

Een volledig overzicht van al onze tarieven vindt u hier.

Afspraken die niet ten minste 24 uur van tevoren zijn afgemeld, worden in rekening gebracht. Voor afmelding van afspraken op een maandag kunt u ook in het weekeinde het antwoordapparaat inspreken tot uiterlijk 24 uur van tevoren.