Zorgverzekeringen 2019

Vergelijken

De premies van de zorgverzekeringen voor 2019 zijn inmiddels bekend.

Ook voor 2019 veranderen er weer een aantal zaken. Zoals eigenlijk ieder jaar. Zo zal het basispakket op een aantal punten uitgebreid worden, zal de premie wijzigen en zal de zorgtoeslag anders zijn. Al met al blijft het daarom verstandig om elk jaar eens een vergelijking te maken. Zeker als u gebruikt van een aanvullende verzekering.

Ieder jaar heeft de Consumentenbond weer alle zorgverzekeringen voor u op een rijtje gezet Zorgvergelijker Consumentenbond. Daarnaast kunt u gebruik maken van Zorgverzekeringwijzer.nl. Dit is tevens een onafhankelijke vergelijkingssite.

Per behandelvorm hebben we ze voor u op een rijtje gezet:

Fysiotherapie

Aanbevolen polissen fysiotherapie door het KNGF

Manuele Therapie

Osteopathie

Craniosacraal Therapie

Wanneer kan ik overstappen van zorgverzekeraar voor 2019?

Dat kan nu. De uiterste datum voor het opzeggen van uw zorgverzekering is 31 december. De uiterste datum voor het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering is 31 januari, mits u de oude uiterlijk 31 december hebt stopgezet. Uw zorgverzekering gaat dan per 1 januari met terugwerkende kracht in.

 

Als u op zoek bent naar zorgverzekeraars die een pakket hebben met onbeperkt fysiotherapie, klikt u dan op de volgende link: onbeperkt fysiotherapie.

Sens Gezondheidszorg®

Terug