Zorgverzekeringen 2016

Zorgverzekeringen 2016

Het is al weer tijd om uit de zorgverzekeringen uw keuze voor komend jaar te maken. Wilt u goed verzekerd zijn? Dan neemt u natuurlijk een aanvullende verzekering met voldoende dekking voor fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie en craniosacraaltherapie in 2016. Maar let op: lang niet elke aanvullende polis biedt ook daadwerkelijk voldoende dekking.

Fysiotherapie en Manuele therapie

De fysiotherapeuten van Nederland hebben aan onafhankelijke deskundigen gevraagd om de beste aanvullende verzekeringen te selecteren. Kijk voor hun aanbevelingen op www.defysiotherapeut.com. Dan weet u zeker dat u volgend jaar goed zit!

Voor de behandelingen fysiotherapie en manuele therapie 2016 wordt uw eigen risico NIET aangesproken.

Klik op de volgende link om de 8 beste polissen te vinden voor vergoeding fysiotherapie 2016: Poster-aanbevolen-polissen

Zorgverzekeringen 2016

 

Voor de beste onafhankelijke vergelijking van de verschillende polissen voor vergoeding fysiotherapie 2016 klik op: vergelijking zorgverzekeraars 2016

Sens gezondheidszorg heeft voor 2016 ook weer contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.
Heeft u een aanvullend pakket in 2016, dan krijgt u het volledige bedrag van de behandeling vergoed. Hoeveel behandelingen dit zijn, hangt af van het pakket dat u afsluit voor fysiotherapie / manuele therapie.

 

Osteopathie

Op de volgende link vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars: Overzicht vergoedingen osteopathie 2016 . Diverse zorgverzekeraars zijn onduidelijk over wat ze maximaal per behandeling vergoeden. Leest u daarom de polisvoorwaarden goed na!

Behandelingen voor osteopathie gaan niet van uw eigen risico af. Osteopathie valt bij de meeste zorgverzekeraars in het aanvullende pakket onder alternatieve geneeswijzen, alternatieve beweegzorg of beweegzorg.

 Craniosacraaltherapie

Op de volgende link vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars: Overzicht vergoedingen craniosacraaltherapie 2016 . Diverse zorgverzekeraars zijn onduidelijk over wat ze maximaal per behandeling vergoeden. Leest u daarom de polisvoorwaarden goed na!

Craniosacraal therapie valt bij de meeste zorgverzekeraars in het aanvullende pakket onder alternatieve geneeswijzen, alternatieve beweegzorg of beweegzorg. De vergoeding voor craniosacraal therapie 2016 loopt erg uiteen. Voor de behandelingen craniosacraal therapie 2016 wordt uw eigen risico NIET aangesproken.

 

De content is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden die op onze website gepubliceerd zijn.

Terug