Zorgpolis 2015

Zorgpolis 2015

De nieuwe polissen zijn bekend! Kijk uw nieuwe polis voor het komende jaar goed na; vaak is de vergoeding lager dan in het huidige jaar. De zorgverzekeraars zijn dit jaar nog later met het vrijgeven van de nieuwe polissen. Dit laat u nog maar weinig tijd om een andere polis te kiezen. Wij helpen u hier graag bij.

Fysiotherapie en Manuele therapie

Via dit formulier: polissen staan de voorkeuren en afraders voor fysiotherapie welke uitgezocht zijn door het genootschap voor fysiotherapie (KNGF)
Op de volgende website staat nog meer informatie met betrekking tot uw polissen en adviezen daaromtrent:  http://www.defysiotherapeut.com/fysiotherapie-en-verzekeren-in-2015.html.

Wat opvalt in de polissen voor 2015 is dat er nog maar drie polissen zijn die onbeperkte fysiotherapie zonder medische selectie aanbieden. Hierdoor komt een groep reuma en hartfalen patiënten in een moeilijk situatie terecht aangezien deze polissen veel geld kosten:
De goedkoopste is IZZ restitutie plus zorg voor zorg extra 3 174,22 euro (AV+BV)

Bij de polissen met 35+ behandelingen, keuzevrijheid en geen medische selectie komt veruit als beste naar voren: DSW zorgpolis met AV TOP 126,25 euro (AV+BV)

Op dit moment zijn er 3.500 zorgpolissen op de Nederlandse markt. De consument ziet door de bomen het bos niet meer en veel polis informatie sites geven geen objectieve informatie. Het KNGF heeft de polissen voor fysiotherapie aandachtig doorgelezen en daar waar zaken niet helder waren, bij de desbetreffende zorgverzekeraar informatie ingewonnen. Daarnaast heeft de Zorgmakelaar juridische ondersteuning gegeven. Uit ons onderzoek kwam ook naar voren dat www.zorgverzekeringwijzer.nl zeer objectieve informatie verstrekt.

 

Osteopathie

Voor vergoedingen osteopathie kunt u op de volgende link klikken voor een overzicht per zorgverzekeraar: overzicht vergoedingen 2015

Hier kunt u zelf uw polis vergelijken. Behandelingen voor osteopathie gaan niet van uw eigen risico af.

 

Craniosacraaltherapie

Voor vergoedingen craniosacraaltherapie kunt u op de volgende link klikken voor een overzicht per zorgverzekeraar: Vergoeding craniosacraaltherapie 2015

Hier kunt u zelf uw polis vergelijken. Behandelingen voor craniosacraaltherapie gaan niet van uw eigen risico af.

 

De content is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden die op onze website gepubliceerd zijn.

Terug