Yoga in Tilburg

Hoi! Mijn naam is Anne. Met veel plezier geef ik op dinsdagavond Hatha yogalessen bij Sens Gezondheidszorg in Tilburg.

Wat yoga doetYoga in Tilburg

Yoga kan bijdragen aan de ontwikkeling van meer kracht, concentratie, ontspanning en zelfvertrouwen. Door yogabeoefening leer je om bewuster te zijn van je lichaam, houding en ademhaling. Je onderzoekt je eigen grenzen en je leert om deze te verbreden of juist te accepteren.
Naast de fysieke voordelen nodigt yoga ook uit om stil te staan bij de relatie tussen lichaam en geest. Door het uitvoeren van de verschillende yogahoudingen komt deze wisselwerking meer in balans.

Het hebben van een verkeerde houding of het ervaren van spanning en stress kan rug, nek en schouderklachten tot gevolg hebben. Niet alleen volwassenen krijgen hier mee te maken, ook steeds meer jongeren hebben rugklachten ten gevolge van een verkeerde houding. Yoga kan helpen om de rug weer soepel en sterk te maken. Yogabeoefening leert je daarnaast om spanning en stress gemakkelijker los te laten.
Bovendien hoef je niet lenig te zijn om te starten met yoga, flexibiliteit is een gevolg van yogabeoefening en niet het einddoel. Yoga is voor iedereen!
Op woensdagavond kunnen zowel jongeren als volwassenen terecht voor het volgen van yogales.

Proefles, informatie of contact over yoga in Tilburg

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je een proefles volgen voor yoga in Tilburg of wil je meer van me weten? Neem dan een kijkje op mijn website: www.zie-je-wel.nl of bel/sms/app naar: 06-17571886.

Terug