Wijzigingen contracten fysiotherapie 2024 Locatie Tilburg

Op deze pagina vindt u een overzicht van de zorgverzekeraars waarmee Sens Gezondheidszorg® Tilburg een contract heeft voor fysiotherapeutische zorg in 2024. Hieronder vallen ook de volgende specialisaties uit de fysiotherapie: manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie en kinderfysiotherapie.

Wij werken met onze praktijk al jaren erg hard aan het leveren van goede zorg. Wij stellen hier hoge eisen aan en willen dat blijven doen. De huidige tarieven die de zorgverzekeraars ons vergoeden voor hetgeen we doen zijn echter volledig uit balans. Het veel te lage tarief staat niet meer in verhouding met de hoge eisen qua administratie, de opgelegde verplichtingen en de stijgende verplichte kosten die we moeten maken om aan de normen te blijven voldoen.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om in 2024 met meerdere zorgverzekeraars geen contract af te sluiten.

Ook als wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar bent u welkom bij ons. U kunt gewoon nog steeds bij ons terecht voor de beste zorg. Wij hoeven dan echter niet te voldoen aan allerlei dure en tijdrovende klusjes voor uw zorgverzekeraar. U krijgt dan van ons een factuur van de behandeling, deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar en deze zal dan een deel van de kosten vergoeden.

Hieronder ziet u met welke zorgverzekeraars wij wel of geen contract hebben in 2024. Mocht u uw verzekeraar er niet bij zien staan of twijfelt u, dan vraag het even na bij uw behandelaar of bij het secretariaat, zij informeren u graag verder.

LET OP: U kunt tot en met 31-12-2023 uw huidige verzekering stop zetten en overstappen naar een andere verzekeraar, hierna is het niet meer mogelijk!

Wel een contract fysiotherapie in 2024

Zorgverzekeraar Zorgverzekeraar Zorgverzekeraar Zorgverzekeraar
A.S.R. Interpolis ONVZ VGZ
CZ InTwente Salland VGZBewuzt
CZdirect IZA Studenten goed verzekerd VvAA
De Christelijke Zorgverzekeraar IZZ Stad Holland ZEKUR
De Friesland Just UMC ZIEZO
DSW Nationale Nederlanden United consumers Zilveren Kruis
FBTO OHRA Univé


Geen contract fysiotherapie in 2024

Zorgverzekeraar
Aevitae
Anderzorg
AZVZ
EUCARE
Hema
Menzis
VinkVink
Zorg en Zekerheid

 

Terug