Vergoeding fysiotherapie 2016

Vergoeding fysiotherapie 2016

Het is al weer tijd om uw zorgverzekering voor komend jaar te kiezen. Wilt u goed verzekerd zijn? Dan neemt u natuurlijk een aanvullende verzekering met voldoende dekking voor fysiotherapie en manuele therapie 2016. Maar let op: lang niet elke aanvullende polis biedt ook daadwerkelijk voldoende dekking. En ook de vrijheid om zelf uw fysiotherapeut te kiezen is lang niet altijd vanzelfsprekend. Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat ruim de helft (55%) van de Nederlanders, fysiotherapie noemt als de voornaamste reden om een aanvullende zorgverzekering te kiezen. De fysiotherapeuten van Nederland hebben daarom onafhankelijke deskundigen gevraagd om de beste aanvullende verzekeringen te selecteren. Kijk voor hun aanbevelingen op www.defysiotherapeut.com. Dan weet u zeker dat u volgend jaar goed zit!

Voor de behandelingen fysiotherapie en manuele therapie 2016 wordt uw eigen risico NIET aangesproken.

Klik op de volgende link om de 8 beste polissen te vinden voor vergoeding fysiotherapie 2016: Poster-aanbevolen-polissen

header-kngf-tw

 

Voor de beste onafhankelijke vergelijking van de verschillende polissen voor vergoeding fysiotherapie 2016 klik op: vergelijking zorgverzekeraars 2016

Sens gezondheidszorg heeft voor 2016 ook weer contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.
Heeft u een aanvullend pakket in 2016, dan krijgt u het volledige bedrag van de behandeling vergoed. Hoeveel behandelingen dit zijn, hangt af van het pakket dat u afsluit voor fysiotherapie / manuele therapie.

De content is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden die op onze website gepubliceerd zijn.  

Terug