Vacature / Waarnemening Osteopathie

DEZE VACATURE IS INMIDDELS GESLOTEN!

 

Vacature en waarneming

Wij zijn in 1e instantie op zoek naar een enthousiaste en gedreven osteopaat, voor een vaste dag (met uitbreidingsmogelijkheden) in Breda, deze vacature is per direct invulbaar.

Wij zijn in 2e instantie op zoek naar een osteopaat voor een waarneming in Tilburg en in Breda voor de maanden augustus tot december. We zoeken iemand voor 3-4 dagen; 1 dag in Tilburg en 2-3 dagen in Breda. Na augustus zou het mogelijk kunnen zijn dat er voldoende werk voor een dag in Breda over is. Mogelijk toekomstig ook in Tilburg.

De vacature is per direct.

De waarnemingen zijn  per 1 augustus 2017

Wij zijn een praktijk die, met meerdere specialisaties onder 1 dak, als doel heeft elkaar te versterken in hetgeen waar men goed in is. We creëren de ruimte om van elkaar te leren en wisselen praktische en theoretische kennis uit in groepsverband. Tevens verwijzen we de cliënten ook onderling aan elkaar door om zo tot een zo goed mogelijk behandelresultaat te komen. Wij zijn van mening dat de osteopathie, in dit proces een belangrijke plek inneemt.

Wij bieden een aantrekkelijke financiële constructie, die aanzienlijk meer opbrengt dan een betrekking in loondienstverband. In een gesprek zullen we de verder voordelen van de ZZP-constructie toelichten.

Dus ben jij een ondernemende, enthousiaste osteopaat, die met veel plezier werkt en graag in teamverband zij/haar kwaliteiten verder wil laten groeien, reageer dan via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

 

We zien uw reactie graag tegemoet.

Tel.nr. 0031 13 5 427 431 of 0031 76 7 370 116

Email: secretariaat@sensgezondheidszorg.nl

website: www.sensgezondheidszorg.nl

 

DEZE VACATURE IS INMIDDELS GESLOTEN!

Terug