Vacature Manuele Therapie

Vacature Manuele therapie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Manueel therapeut(e) die ons team in Tilburg wil komen versterken. We zoeken iemand voor 2 dagen en met uitbreiding naar 4-5 dagen, het betreft een contract voor onbepaalde tijd.

De vacature is per direct.

Wij zijn een praktijk die, met meerdere specialisaties onder 1 dak, als doel heeft elkaar te versterken in hetgeen waar men goed in is. We creëren de ruimte om van elkaar te leren en wisselen praktische en theoretische kennis uit in groepsverband. Tevens verwijzen we de cliënten ook onderling aan elkaar door om zo tot een zo goed mogelijk behandelresultaat te komen. Wij zijn van mening dat de manuele therapie, in dit proces een belangrijke plek inneemt.

Wij bieden een aantrekkelijke financiële constructie, die aanzienlijk meer opbrengt dan een betrekking binnen loondienst. In een gesprek zullen we de verder voordelen van de ZZP-constructie toelichten.

Dus ben jij een ondernemende, enthousiaste manueel therapeut (of bijna klaar met de opleiding Manuele therapie), die met veel plezier werkt en graag in teamverband zij/haar kwaliteiten verder wil laten groeien, reageer dan via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

Tel.nr. 013 – 5 427 431 / 076 – 7 370 116

Email: secretariaat@sensgezondheidszorg.nl

website: www.sensgezondheidszorg.nl

Contactpersoon: Arjen Logghe

Terug